Η εταιρεία ΑΥΔΙΚΟΣ στα Ιωάννινα, διαθέτει παρουσία μεγαλύτερη των 40 χρόνων στο χώρο των συστημάτων σκίασης: με τέντες, πέργκολες, ειδικές κατασκευές και μουσαμάδες φορτηγών.

Η μακρόχρονη πείρα μας αφενός και η παρακολούθηση και ενσωμάτωση των νέων τεχνολογιών και καινοτομιών στα συστήματα σκίασης αφετέρου, έχουν ως αποτέλεσμα προϊόντα και υπηρεσίες που εξυπηρετούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις ανάγκες των πελατών μας, είτε πρόκειται για ιδιώτες, είτε για επαγγελματίες.

Το άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας είναι στη διάθεσή σας, για να σας καθοδηγήσει σωστά, ώστε να επιλέξετε την καταλληλότερη και πλέον συμφέρουσα λύση για εσάς. Διαθέτουμε τέντες και πέργκολες με ηλεκτρικά μοτέρ, ενώ μπορούμε να ανταποκριθούμε στις ανάγκες κάθε ειδικής κατασκευής, με λύσεις απόλυτα προσαρμοσμένες στις ανάγκες σκίασης του δικού σας χώρου.

Επιπλέον, αναλαμβάνουμε ψηφιακές εκτυπώσεις σε τεντόπανα και μουσαμάδες, προσφέροντάς σας πάντα υφάσματα κορυφαίας ποιότητας και υψηλής ανθεκτικότητας, που αντέχουν στο χρόνο.